• Sign-line-frame-ondemant

Blow linje

 

Buede former, en total mangel på skarpe hjørner og tredimensjonale meldinger gjør BLOW innendørs Signs virkelig unik. Blow gir inntrykk av at veggene selv kommuniserer. Disse kreative løypelys skiltene har en slank profil, nesten coplanar med veggen, sveller å fange din oppmerksomhet og veilede deg på steder du ikke kjenner.

The Blow modulære systemet gir et uendelig antall konfigurasjoner. Takket være den svingbare koblingen, kan pilen dreies i alle retninger gjør BLOW eksepsjonelt allsidig. Disse innendørs retningsbestemt skiltene er perfekt for å indikere i et museum, som flyplass løypelys skilting, toalett skilt eller innendørs tegn hvor du vil.

Vegg, vindu, flagg, hengende og frittstående versjoner er tilgjengelige.

 

Blow er den ideelle løsningen for regi, forklare og instruere, det viktigste formålet med Løypelys skilting.

Den er laget av farget polykarbonat. Bakgrunnsfargene er hvite og antrasitt grå, fargene på tekst og fotoserier er ikke tilfeldig, de er nøye utvalgt for å gjøre meldingen svært synlig og lesbar, som funnene i en fersk studie har vist. Meldingen endre systemet kan settes inn i 14 cm sporet og forbundet med en pil og ytre ring. Meldingen er 10 cm over og opp til 1 mm tykk. Settet som leveres inneholder et ark med A4-papir.