• Sign-line-frame-ondemant
Home / Kø Kontroll & Ventelinje / Uttrekkbar kø belte

Uttrekkbar kø belte

Ny Tendiflex sport

tendiflex idrett tendiflex idrett tendiflex idrett

TENDIFLEX SPORT, vÃ¥r “beste selger” for flyplass miljøer, tilgjengelig i forskjellige versjoner (standard, med magnetisk base, med hjul, dual band)

TENDIFLEX utendørs med plast base

TENDIFLEX SPHERE og X-STREAM innleggene med den eksklusive utformingen av Flex og mange muligheter for tilpasning.

Videre kan vi fullføre utvalget av produkter med våre TENDIFLEX STIVE barer og våre GLASS PARTISJONER.

Vær oppmerksom på at det hengende systemet i innlegget vårt, tapen slutten, er kompatibel med hoveddelen av innleggene faktisk tilgjengelig på markedet, hvis flyplassene er allerede bruker andre merker av innleggene, dessuten kan våre innlegg være tilgjengelig både med webbing av 2, 30 m og 3, 30 M.

Nye fremtidige trender; Tendflix, X-stream & Tendflix Sphere.

Tendflix X-stream
Den sporty designen kombinert med uendelige tilpasningsmuligheter gjør disse Portable posts til en ny trend-setter. X-stream er en utviklet kø Management barriere, designet for å møte behovene til stadig skiftende marked. Den kombinerer i et enkelt Produktveiledning tegn og plass Management funksjoner er kombinert i en enkelt barriere.

Programmer

Tendflix sfære
Uttrekkbar kø stativ er et helt nytt design element for en plass ledelse. 3D ballen kombinerer ideelt med den slanke linjer av strukturen, hva gjør det mulig å skape et nytt konsept for Tendflix Sphere. Mange fargealternativer for ramme og ring er tilgjengelig. Sphere leverer standard med det innovative magnetiske låse systemet og bremse mekanismen med langsom tilbaketrekking.

Programmer