• Sign-line-frame-ondemant
Home / Kommunikasjon Skilt / Classic Line

Classic Line

 

Tradisjonell løsninger – bytte, grafikk, Mobileflex, Infopole, Expoflex, Frameflex, Coridale Addisjonstegn, Flexbook.

 

Exchange-linje

 

Exchange line gir effektiv og fleksibel kommunikasjon takket være sin allsidige struktur med noen få effektive grunnleggende elementer som kan kombineres på flere måter for å passe kundens behov.

 

Graphic Line

 

Graphic Line er en serie av tilpassede akrylat paneler for Ã¥ formidle brukerens egne bilder, merker og meldinger. Graphic’s slanke funksjonelle design gjør den usedvanlig allsidig og tilpasset.

 

Utveksling av meldinger

 

Side klips for enkel åpning og en hermetisk forsegling.

Bare heve Graphic ‘ s magnetiske ramme og erstatte varsel-Ã¥pne, fjerne, sette inn.

 

 

Mobileflex

Med Mobileflex, kan meldinger formidles nøyaktig på ønsket måte. De Castor hjul gir det uovertruffen fleksibilitet, understreket av pakningsvedlegget holdere og justerbare lys langs de mer tradisjonelle Exchange eller grafisk paneler.

Mobileflex består av modulære elementer, enten faste eller på hjul, slik at flere oppsett og enkel transformasjon av visnings områdene.

 

 

Infopole

 

Infopole er en uvurderlig ressurs for kommunikasjon og visning som passer overalt takket være sin elegante, funksjonelle design.

Den slanke frittstående eller veggmontert system kan bli beriket med et utvalg av ulike elementer.


 

Vis paneler i ulike formater, kombinert med strategiske lyskilder for å fremheve budskapet, er en av de mange konfigurasjonene som er mulige med Infopole.

 

 

Expoflex

 

 

Expoflex perfekt rammer forskjellige vise elementer for økt synlighet. Den har et elegant gulvstativ og en ramme som inneholder utstillings paneler og brosjyre holdere, noe som gir effektiv kommunikasjons styring i alle deler av rommet.

 

Frameflex

 

Legge fornyet kraft til bilder og meldinger, uten å påvirke deres presentasjon-dette er det eneste formålet med FRAMEFLEX. Rammen av essensielle design kan passe enhver arkitektonisk stil eller innstilling, og det er raskt og enkelt å endre meldingen.

 

Cordiale pluss

 

Cordiale Plus består av et dreiestativ som kan holde merknader og brosjyrer. Et uvurderlig verktøy for elegant distribusjon av trykt materiale. CORDIALE PLUS er plassert innenfor utstillingsområder og offentlige venterom, og tiltrekker seg oppmerksomhet, gir informasjon og utleverer brosjyrer på en ryddig måte.

 

Flexbook

 

Flexbook er et must for visning av store format meldinger. Elegant og profesjonell, det har en stor mengde informasjon som kan konsulteres i boken form, og arkene er raske og enkle å endre. En veggmontert versjon av Flexbook kan brukes når en begrenset mengde plass er tilgjengelig. Antall paneler kan endres på vilje, noe som gjør systemet ekstremt allsidig.