• Sign-line-frame-ondemant
Home / LED Fasade Bokstavløsninger / LED Channel lys bokstaver for fasade og Company bosted

LED Channel lys bokstaver for fasade og Company bosted

LED Channel lys logo navn bokstaver for fasade og selskapet bosted.

Være lang avstand synlige!

LYSE bokstaver foran (P5)

Den mest brukte type Letter skilting i reklame program-er foran tent. I henhold til behovet for dekorasjon med et godt visuelt inntrykk, er LED-bokstavene laget av aluminium, rustfritt stål, og spesielle lysstyrke akryl som bolig materialet, som er lett, glatt, rustless og det kan være tilpasset malt til hvilken som helst farge Fullføre. Det er med fleksibel Repsol glass akryl ark for overflaten og kan også brukes 3M gjennomskinnelig grafisk film til akryl ark overflate for ulike farger for å møte alle typer kunder behov. Viktigst vi vedta LED belysning kilde for å oppnå perfekt belysning som kan eie lang levetid og lavt strømforbruk for å implementere miljøvern.

Materiale Brev tykkelse Min høyde Maks høyde
Aluminium, rustfritt stål 40-150 mm 150 mm fem meter
Krystall 20-30 mm 70 mm 600 mm

BAKGRUNNSbelysning & HALO-BELYSTE lys bokstaver (P6)

Bakgrunnsbelysning brev-med sterk stereoskopisk sensasjon effekt for å tiltrekke seg mer folks oppmerksomhet. LED-bokstavene er laget av aluminium, rustfritt stål og spesiell lysstyrke akryl som bolig materiale og frontpanel som er lett, glatt, rustless og det kan være tilpasset malt til hvilken som helst farge finish. Et Ryggpanel er med fleksibel Repsol glass akryl ark for ulike lys farger for å møte alle typer kunder behov. For sin unike effekt, vil lyse bokstaver monteres på veggen med riktig avstand ved hjelp av skruer eller L form braketter for å oppnå bedre visuelt inntrykk. Viktigst vi vedta LED belysning kilde for å oppnå perfekt belysning som kan eie lang levetid og lavt strømforbruk for å implementere miljøvern.

Materiale Bokstav tykkelse Min. høyde Maks. høyde
Aluminium, rustfritt stål 60-150 mm 150 mm fem meter
Krystall 20-30 mm 70 mm 60 mm

FRONT & BAKGRUNNSBELYST lys bokstaver (P 7)

Omvendt kanal bokstav signert eller LED skilting av foran & bakgrunnsbelyste kanal bokstaver-inneholder ikke bare fargerik belysning, men også høylys styrke med kombinasjonen av front & bakgrunnsbelyst belysning stil. Akryl bokstaver er laget av aluminium, rustfritt stål og spesiell lysstyrke akryl som bolig materiale og frontpanel som er lett, glatt, rustles og det kan være tilpasset malt til hvilken som helst farge finish. Et Ryggpanel er med fleksibel Repsol glass akryl ark for overflaten og bakpanelet for ulike lys farger for å møte alle typer kunder behov. Du kan bruke den som alfabetet lys bokstaver-separat, eller lage en-brikke komposisjon. Viktigst vi vedta LED belysning kilde for å oppnå perfekt belysning, som kan eie lang levetid og lavt strømforbruk for å implementere miljøvern.

Materiale Bokstav tykkelse Min. høyde Maks. høyde
Krystall 30 mm 100 mm 600 mm

HALVPARTEN SIDE & BAKGRUNNSBELYSTE lyse bokstaver (P 8)

Skilting av halv side og bakgrunnsbelyste kanal bokstaver telles som kreative & friske tegn, som vil styrke lysstyrken på bakgrunnsbelyst belysning området og bringe mer uventet effekt. Materialet av halv side kan være laget av aluminium, rustfritt stål, og spesiell lysstyrke akryl, som bolig materialet som er lett, glatt, rustles og det kan være tilpasset malt til alle farger finish. Et annet halvt tegn vil vedta spesiell lysstyrke akryl for belysning. Kombinasjonen av halv-side og rygg-tent bevirke er en perfekt valgmuligheten av lyset opp brev å tilfredsstille alle arter av kundenes nød. Viktigst vi vedta LED belysning kilde for å oppnå perfekt belysning som kan eie lang levetid og lavt strømforbruk for å implementere miljøvern.

Materiale Bokstav tykkelse Min. høyde Maks. høyde
Aluminium, rustfritt stål 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

KANT-OPPLYSTE LYS BOKSTAVER (P 8)

LED skilting av Edge-lit kanal bokstaver er med vår unike metode for å gjøre god bruk av side belysning for å oppnå en annen effekt av den gjennomsiktige krystall panel omringet grensen av Neon bokstaver. Kabinet materialet er vedtatt med spesiell lysstyrke akryl for belysning. Viktigst vi vedta LED belysning kilde for å oppnå perfekt belysning som kan eie lang levetid og lavt strømforbruk for å implementere miljøvern.

FREMRE & SIDE OPPLYSTE lyse bokstaver (P 9)

LED-skilting av fremre og side-opplyste kanal bokstaver er det nyeste skilting produktet, som er med spesiell glød akryl materiale for å implementere høylys styrke lyseffekt. Og fronten kan være med den fleksible akryl ark for overflaten og kan også brukes 3M gjennomskinnelig grafisk film til akryl ark overflate for ulike farger for å møte alle typer kunder trenger. Viktigst vi vedta LED belysning kilde for å oppnå perfekt belysning som kan eie lang levetid og lavt strømforbruk for å implementere miljøvern.

SIDE OPPLYSTE LYSE BOKSTAVER (P 9)

LED skilting av side-lit kanal bokstaver er utviklet av vår unike teknikk med spesiell lysstyrke akryl å gå i oppfyllelse siden lysstyrkeeffekt. Disse LED tegn bokstavene er den mest populære belysningen stil i henhold til sin elegante effekt. LED-skilting er laget av aluminium, rustfritt stål, og spesiell lysstyrke akryl som bolig materiale og Ryggpanel som er lett, glatt, rustless og kan være tilpasset malt til hvilken som helst farge finish. Materialet er med fleksibel Repsol glass akryl ark for ulike lys farger for å møte alle typer kunder behov. Viktigst, vi vedta LED belysning kilder for å oppnå perfekt belysning som har en lang levetid og lavt strømforbruk å implementere miljøvern.

MULTI-LAYER LED SKILTING (P 10)

Combo av flere foran opplyst skilting er konstruert i forskjellige lag med ulike gradient for å lage spesielle 3D-effekter.